Jdi na obsah Jdi na menu
 


miley rozhovor

 


 


 

Rozhovor s Miley Cyrus

6. května 2009 v 11:37 | 
V seriálu Hannah Montana hraješ hned dvě role: Hannah a Milay. To bys nám Měla vysvětlit!

MILEY CYRUS:No jasně! Takže hraji vlastně jen jednu osobu, tedy Miley. Je to holka, která chodí na střední školu v Malibu a vlastně má úplně normální život - až na to, že každý večer stojí na jevišti s blonďatou parukou jako popstar ,,Hannah". O Její dvojím životě ví jen její rodina a nejlepší kamarádi.

Jsi v soukromí podobná své seriálové postavě?

MILEY CYRUS:Ano,a dokonce 100%. Je to holka, která žije svůj sen a dělá pro něj všechno. Stejně jako já…..

 
Jak jsi tu roli dostala?

 
MILEY CYRUS: V jedenácti jsem šla na casting. Tehdy si producenti mysleli, že jsem moc mladá. Ale ani o rok později nenašli nikoho, kdo by se na tu roli 100% hodin - a znovu mě pozvali. A to už jsem je přesvědčila.

 
Pocházíš z Nashvillu v Tennessee. Natáčíš ale v Los Angeles….

 
MILEY CYRUS:S celou rodinou jsme se přestěhovali do Kalifornie, kde se seriál natáčí. Vlastně pocházím z Malého městečka u Nashvillu, které leží na jihu USA. Mimochodem můj pravý táta táta hraje v seriálu mého Taťku! Nechceme se jako rodina rozdělit, proto jsme přijeli společně. Mám tři nevlastní Sourozence, Jednoho staršího bratra a Mladší sestru.

 
:Jaké to je natáčet s Vlastním tátou?

 
MILEY CYRUS:Na jednu stranu je zvláštní, že je pořád se mnou. Koneckonců je mi 15 a občas si potřebuju odpočinout - na druhou stranu je cool, že tu je a pomáhá mi. Když se chci na něco zeptat nebo něco potřebuji, je hned po ruce J.

 
V Americe máš už sta 1000 fanoušků. Oslovují tě na ulici?
MILAY CYRUS:Pořád! Všude, kde se objevím, mě poznávají. To je v některých situacích dost otrava, ale vlastně mi to připadá super. Sama jsem se pro tenhle život rozhodla - a je mi jasné že pro slávu musím obětovat čas svého soukromí!

 
Jaký nejšílenější zážitek jsi měla s Fanoušky?

 
MILAY CYRUS: Často se mi stává, že mě vyhazují z Obchodů. Ptáte se proč? Takhle jdu Nakupovat, a najednou se kolem mě seběhne tolik Fanoušků, že se toho Prodavači bojí a tak nakupuji Online!

 

Jak vypadá tvé soukromí? Právě se poslechlo, že jsi TĚHOTNÁ.

MILAY CYRUS: Byla jsem v šoku, když jsem se to doslechla, Někdo šíří na Internetu tyhle lži, to je drzost. Jsem ještě moc Mladá na to, abych se stala Matkou! Všechno je to výmysl, já jsem zatím z nikým ani ******!
Omlouváme se, ale to co je označeno * je pro Děti nedostupné!
****** ***** **** ***** ******.
 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< červenec >>
<< 2022 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statistiky

Online: 1
Celkem: 187844
Měsíc: 1842
Den: 131